Facebook

Tromme-Laging med Selvutvikling.

 Jeg holder Trommebyggekurs fra 30 mars - 1 April .  25-27 Mai og 15-17 Juni .evt i Juli også hvis behovet skulle melde seg . Sted : Litt utenfor Trondheim.

 Det vil være selvutvikligs prosseser  med trommereiser og meditasjoner med mere gjennom hele helga.

 Hele Seansen foregår i naturskjønne omgivelser og innbefatter overnatting på Plassen.

 Det å lage en Tromme er å skape et Nytt liv. Når du sliper  din ramme  og du former skinnet som tildeles, vil du gjennomgå en prossess der det er nødvendig å jobbe gjennom  gamle følelser etc , du ikke har klart å jobbe helt igjennom tidligere i livet. Din prosses som blir igangsatt  under helga vil du høste dyp innsikt og glede av senere i Livet. Du vil få trygg veiledning og healing for å komme deg igjennom den indre renselse du har påbegynt.Du  vil også bli mere kjent med deg selv å finne din indre veiviser. Trommen vil  også lære deg å være forankret til Moder Jord å vise deg bedre å kunne akseptere deg  selv og andre .

Når din Tromme fødes vil du selv også gjennomgå en gjenfødsel i deg selv.

Din Tromme  vil være en sann venn og veiviser , den kan brukes til å åpne deg selv og gjennom dette få en mye større forståelse av  Moder Jord og alt liv som lever på den og i universet.Tromma har flere bruksomeråder ,den kan brukes i musikalsk samennheng , i Healing og ellers annen ekstase.

Workshopen vil  være i naturskjønne omgivelser i Sør Trøndelag og vil vare fra Fredag ettermiddag  til Søndag Midt på dagen.

Du vil få besked ved påmelding om hva du trenger å ta med deg og hvor vi skal være.

Pris for hele helga inkl Trommemateriell ,selvutvikling ,overnatting og Mat er 3900 kr.

for å sikre din plass betales Depostum på 1500 kr til konto i Cultura Bank :1254 05 39519.

Innbetaling må være registrert  2 uker før Workshop.

 Olav RedHeart  Husby.

Påmelding  skjer på Mail eller Tlf.

 mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Tlf 92450999.

 Ønsker du å få Ett Trommebygger kurs nær deg ? , ta gjerne Kontakt .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Trommevesker

Unn din tromme en håndlaget trommeveske :Meget solide Uslitlige Tromme Vesker i Tykt lær med regulerbar bærereim og  innvendig polstring,  lages på bestilling . De kan lages i Flere forskjellige farger og De er  fra ca 40 - 55 cm i diameter og 12 cm dyp. men kan lages etter størrelsen på Trommen din . Pris fåes ved evt  bestilling .

trommeveske1

Galleribilder

trondheim 013
trondheim 013
Tromme 1
Tromme 1
resized_p9200159
resized_p9200159
18
18