Facebook

Trondheim Drum and Rhythm Circle

Velkommen til Tromme og Rytmeseanse i Trondheim . Den Arrangeres den siste torsdag i måneden fra kl 18.00 til ca 21.00

 

                KOMMENDE TROMMESIRKLER BLIR TORSDAG 31 Januar, 28 Februar, 21 Mars ,25 April                                                                          PÅ KULTURHUSET  ISAK ...

Har du en Tromme Djembe,Maracas, Rasle eller annet Rytme "Ur" Instrument, er du hjertelig velkommen.

Har du IKKE noe av dette men ønsker likevel å delta, kom gjerne, men skriv ved påmelding at du trenger å Låne tromme etc, så  jeg har en viss oversikt.


Tanken og Intensjonen med dette arrangement er at vi møtes en gang pr måned for å skape en Magisk Heftig Energi å Lokke frem Gleden og Urkraften i oss selv. Vi trommer for indre FRED, glede balanse og FRED i Verden.

Vi har et ønske om at folk fra ALLE kulturer kommer å Trommer sammen oss, her er ikke det fysiske språket som teller, vi kommuniserer med Trommene og andre rytmeinstrumenter , og da snakker vi alle det samme språket Som Berører oss dypt. Vi forstår hverandre gjennom Rytme og Glede , du trenger ikke å kunne tromme eller nødvendigvis kan rytmer, dette lever sitt eget liv så man trenger IKKE å prestere noe,i denne sirkelen er du fri og er Garantert Meget frigjørende og skaper STOR glede ! Alle er Hjertelig Velkommen .

Summen for og delta er kun kr. 50.-,  for å dekke leie av lokale.

Stikkord for sammenkomsten:

SETT DEG FRI FRA HVERDAGENS MAS OG JAG - DETTE ER EGEN TERAPI FOLKENS

I respekt for Sirkelen og de andre deltagere ønsker vi at DU kommer når du har påmeldt deg arrangementet.


NB!!  ISAK KULTURHUS I TRONDHEIM.

FINNER DU IKKE FREM,  RING OLAV 92450999 FOR VEI BESKRIVELSE.

Drum Beat    Olav RedHeart.

Trommevesker

Unn din tromme en håndlaget trommeveske :Meget solide Uslitlige Tromme Vesker i Tykt lær med regulerbar bærereim og  innvendig polstring,  lages på bestilling . De kan lages i Flere forskjellige farger og De er  fra ca 40 - 55 cm i diameter og 12 cm dyp. men kan lages etter størrelsen på Trommen din . Pris fåes ved evt  bestilling .

trommeveske1

Galleribilder

015
015
resized_p7280149
resized_p7280149
trommeveske1
trommeveske1
1
1